Westgate park

Prvi i jedinstveni međunarodni sajam automobila, motocikala te kamping i prateće opreme za boravak u prirodi Westgate Offroad Adventure Camp održat će se od 27. rujna do 1. listopada 2017. godine kod Westgate Shopping Citiya u Zaprešiću.

Na površini od 65.000 m2 prostirat će se čak tri tematska parka - Camping park, Show park i Offroad park.

 

U sklopu Camping parka, prvog takve vrste u regiji, brojni izlagači će predstaviti novitete iz sve popularnijeg kamperskog turizma. S obzirom na porast trenda kamperskog turizma u Hrvatskoj, bit će predstavljen i projekt „Kamp stop Adria“ u suradnji s Ministarstvom turizma. Glavna je ideja ovog projekta kroz nova zakonska rješenja omogućiti aktivno uključivanje lokalnih zajednica u unapređenje turističke ponude kontinentalnog dijela Hrvatske. Nadalje, pozivaju se svi zainteresirani da dovezu svoja rabljena kamp vozila ili prikolice i ponude tih na prodaju tijeko trajanja sajma.

 

U sklopu Show parka predstavit će se noviteti i iz auto industrije, testna i rabljena vozila, motocikli, quadovi i bicikli te oprema za planinarenje, trčanje i slobodno vrijeme na otvorenom.

 

Veliki Offroad park prostirat će se na preko 23.000 metara kvadratnih, a u sklopu kojeg će posjetitelji moći isprobati atraktivna SUV i terenska vozila i uživati u natjecanjima na ekstremnoj offroad stazi kao i u utrkama motocikala, quadova i downhill bicikala na supercross stazi.

 

Program sajma:
27.09. srijeda - Otvorenje sajma (novinarski dan)
28.09. četvrtak - Sajamski dan sa extreme offroad demonstracijom
29.09. petak - Sajamski dan sa super cross natjecanjem motocikala, quadova i bicikala
30.09. subota - Sajamski obiteljski dan - camper’s & BBQ challenge + večernji koncert + extreme offroad natjecanje
01.10. nedjelja - Sajamski dan sa offroad demo programom

 

Sve informacije o Westgate Offroad Adventure Campu mogu se dobiti na službenoj stranici: www.offroad-camp.eu