Dragi prijatelji kampisti,

Konačno je došao red da sve zaljubljenike u Jadransko more i hrvatske kampove pozovemo na naš jubilarni 20. Adria Camping Rally.

Kroz proteklih devetnaest godina pokazali ste veliku vjernost Adria Camping Rally-u pa vjerujemo da to sada na 20.Jubilarnom Adria Camping Rally-u neće izostati, pogotovo što se radi o prekrasnom kampu Čikat, na Malom Lošinju, u kojem će pod visokim pokroviteljstvom FICC od 22.06 – 29.06.2019.god. u organizaciji Udruge kampista Hrvatske biti veliko okupljanje kampista sa zanimljivim programom i izletima. Dođite da proslavimo zajedno. Za one koji još nisu bili u Čikatu mala napomena o Malom Lošinju i njegovim kulturnim i prirodnim vrijednostima. Mali Lošinj se smjestio na otoku Lošinju koji je najpoznatiji kao otok vitalnosti zahvaljujući svojim stoljetnim borovima, lavandi, mirti i bugenviliji te još 1018 drugih biljnih vrsta. Grad Mali Lošinj koji je udaljen 20 minuta hoda od kampa Čikat, poznat po svojoj pomorskoj povijesti i tradiciji brodogradnje, danas je poznata turistička destinacija. Kamp Čikat koji se smjestio u uvali Čikat u sjeni stoljetnih borova, nudi svojim gostima mogučnost potpunog opuštanja uz kristalno čisto Jadransko more. Kamp je idealno mjesto za aktivan obiteljski odmor i nudi brojne sportske objekte, kilometre pješačkih staza i Aquapark Čikat (5bazena, tobogani, atrakcije, zdravi snack bar, bar na bazenu i sl.). Osim toga, gosti mogu uvijek uživati u suncu i moru na 2 km dugoj stjenovitoj i šljunčanoj plaži.

RAZDOBLJE TRAJANJA

22. lipnja – 29. lipnja 2019.

CIJENA PROGRAMA PO OSOBI 120,- EUR

Djeca do 7 godina (u pratnji dvije odrasle osobe) borave besplatno. Djeca od 7 - 18 godina plaćaju 50% cijene. Cijena uključuje kotizaciju, boravišnu pristojbu, smještaj na neparceliranom kamp mjestu (s priključkom za struju), ACR program sudjelovanja, piće dobrodošlice, večera dobrodošlice i poklon dobrodošlice.

Posebne pogodnosti za sudionike programa:

* vrijede u razdoblju od 15. – 22. lipnja 2019. i od 29. lipnja – 5. srpnja 2019.

* 20% popusta na redovne cijene kampa u tom razdoblju na cijene smještaja i cijene po osobi * vrijedi samo za unaprijed izvršene rezervacije * boravišna pristojba nije ukljuèena * popust se ne može kombinirati s drugim popustima

Smještaj je moguć i u mobilnim kućicama (do max. 6 osoba): **840,00 EUR.

** Participacija ACR (40,00 Euro po osobi), boravišna pristojba i naknada za registraciju nisu uključeni u cijenu

Prijave se primaju do 15. svibnja 2019. godine.


Jadranka kampovi

Europa Rally 2019

Attachments:
Download this file (Katalog-prijavnica_EUROPA-Rally-2019.pdf)Katalog-prijavnica[ ]5320 kB