Udruga kampista Hrvatske

forum.camping-croatia.com
Sada je: 18 lis 2019 13:57.

Vremenska zona: UTC+02:00




Započni novu temu  Odgovori  [ 18 postova ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: 02 pro 2011 18:27 
Offline
Moderator
Avatar

Pridružen/a: 04 lip 2009 07:43
Postovi: 5346
Lokacija: From The Balkony
Kamp Kozarica smješten je samo deset minuta šetnjom uz more od centra Pakoštana, u gustoj borovoj šumi, direktno na plaži. Moram priznati da je u samom kampu vrlo teško pogoditi parcelu koja je cijeli dan na suncu.

slika slika

Površinom od 6 hektara kamp Kozarica može primiti 1350 osoba u ukupno 450 kamp jedinica. Osim numeriranih kamp jedinica sa priključkom za struju, vodu i odvod, kamp Kozarica rasplaže i sa novouređenim klimatiziranim mobilnim kućicama. Nažalost kamp je smješten okomito na more, tako da sa prvih 5-6 redova od mora vidi se isto, a dalje onda je to na brdu i nemate neki osjećaj da ste 100 m do plaže. Parcele nisu velike - u prosjeku 70-80 m2 te su gusto nabite, putevi između njih uski i ponekad je umjetnost smjestiti veću kamp prikolicu ili kamper na istima. Ali sve se riješi.

slika

Što se opreme kampa tiče - unutar kampa možete pronaći i relativno dobroopremljenu trgovinu s pristupačnim cijenama, kafić na plaži, restoran, nekoliko mjesta s roštiljima, nešto sportskih sadržaja i fantastična dječja igrališta, ali nažalost animacija je skoro pa ravna nuli. Dolaze animatori iz Pine Beacha, ali se rotiraju svaki tjedan, tako da sa djecom ni ne mogu uspostaviti neki kontakt.

slika

slika

Kamp ima 2 sanitarna bloka. Stariji u centru kampa i noviji - bliže plaži u koji morate pomoću narukvica. Narukvice služe i za ulazak i izlazak iz kampa iako nema ograde na plaži pa je to moguće i tako napraviti.

slika

slika

Plaža kampa je betonirana, s velikim molom u sredini, ograđen cijeli prostor ispred kampa za kupanje. Ima pješčanik i dio za ulazak u vodu za djecu.

slika

U jednom kraju kampa nalazi se i uređen mol s nekoliko "natiskanih" bova za čamce do 4 metra. Po noći su mol i čamci osvjetljeni jakim reflektorom. Iako je tako - Gacu je netko s čamca po noći ukrao rezervar s gorivom. Doći u ovaj kamp, a ne imati čamac je grijeh. Pašman, Vrgada, hrpa malih otočića na par minuta...

slika

Kampu zamjeram nedostatak FREE interneta u današnje vrijeme, jer ga naplaćuju 30 kn po danu. Također, preko noći samo je jedan čuvar na području cijelog kampa.

Što se osoblja kampa tiče - samo pohvale curama s recepcije, te mladom pomoćniku koji je na ruku svim kamperašima.

Narodnost u kampu - prevladavaju slovenci, te nizozemci i danci, a ima nešto i njemaca, čeha, slovaka i poljaka, te začudo i desetak hrvatskih kućica. Pa evo i pozdrav mom susjedu Gregi s kojim smo prašili borovinček ili medicu.

slika

Kamp preporučam svima, pogotovo prvu zonu uz more gdje su parcele opremljene vodom i odvodom. Kamp je izuzetno tih i začuđujuće miran, a dolazi kamperska ekipa te nema nikakvih problema kada trebate smjestiti i veću prikolicu na male parcele.

slika

slika

Cijena. Odnos uloženo - dobiveno je sasvim OK. Za 4 odrasle osobe s boravišnim pristojbama, parcelom prvim redom u 2. zoni, te čamcem na bovi platio sam oko 320 kn dan. Usporedbe radi - oni s manjom djecom do 12 godina, te naravno bez čamca, platili bi oko 270 kn/dan.

I za kraj. Društvo je bilo savršeno. A naših 20 dana (zadnjih nekoliko tmurnih) završili smo - kako to i dolikuje kad gostujete u slovenskom kampu - sa "SREBRNOM RADGONSKOM PENINOM"!

slika slika

_________________
ljeti kampiranje, zimi skijanje... slika


Vrh
   
PostPostano: 22 vel 2014 21:23 
Offline
kamperska gerijatrija

Pridružen/a: 21 lip 2012 16:31
Postovi: 687
http://www.24sata.hr/kamp-kozarica-savr ... tvo-354199


Vrh
   
PostPostano: 10 srp 2014 22:09 
Offline
kamperska gerijatrija

Pridružen/a: 21 lip 2012 16:31
Postovi: 687
Kamp Kozarica sada ima 4 zvjezdice :handgestures-thumbup:

popodne se prošetao po kampu pa sam vidio onu plavu tablu na recepciji.

:greetings-wavingyellow: :greetings-wavingyellow:


Vrh
   
PostPostano: 18 kol 2014 08:19 
Offline
kamperska gerijatrija
Avatar

Pridružen/a: 08 pro 2011 09:25
Postovi: 507
Lokacija: Zagreb
U kampu ima dosta novosti...

-kamp proširen lijevo od trgovine s dosta novouređenih parcela bez imalo hlada,
-nove X-line exclusivne mobilne kućice ispod apartmana prema centru,
-napravljeno parkiralište u kampu, za goste X-line kućica (pod video nadzorom),
-novih nekoliko parcela još nedovršenih (bez struje, naplačuju se po cjeni C zone) 1,2,3 red kaskadno od mora lijevo od X-line kućica,
-staze do mora u A zoni i na još nekim mjestima popločene kamenom,
-na plaži novi bazenčić za klince,
-tuševi na plaži rade na narukvice, ali su ih prije par dana ponovo vratili na staro (predpostavljam da rasterete tuševe u sanitarcima u kritično vrijeme),
-ponton za skakanje modernizirali novim inox stepenicama i novom pasarelom,
-novo igralište za mali nogomet s umjetnom travom,
-postavljen gol za vaterpolo nedaleko od pontona...

Internet i dalje bezobrazno skup, ali ono najgore od svega, pad u kvaliteti čistoće i urednosti sanitaraca, čest nedostatak papira u ženskom dijelu! Toga dosad nije bilo i mislim da je nedopustivo za kamp s 4 zvijezdice!:handgestures-thumbdown:

_________________
... nisam ginekolog ali mogu pogledati ....


Vrh
   
PostPostano: 29 lip 2015 13:14 
Offline
kamperska gerijatrija

Pridružen/a: 21 lip 2012 16:31
Postovi: 687
evo nekoliko friških fotografija iz Kozarice .
+
puno hlada u cijelom kampu
uredne i čiste sanitarije,uvijek ima tople vode i papira
popločane mnoge ulice u sektorima "B" i "A"
čisto more
lijepa šetnica i priroda

-
popločana plaža i ulazak u more pa se mora ulaziti preko skalica i stvara se red
kamp je dosta uzak pa samo oni u sektorima A i B su blizu mora a ostale parcele su dosta daleko od mora



slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

:greetings-wavingyellow: :greetings-wavingyellow: :greetings-wavingyellow:


Vrh
   
PostPostano: 05 srp 2015 06:05 
Offline
trudi se
Avatar

Pridružen/a: 21 kol 2013 17:51
Postovi: 20
Hvala na izvjestaju!
Mi u kolovozu idemo tamo. Ugrabili zadnju slobodnu parcelu
Uh znaci imamo do mora...


Vrh
   
PostPostano: 05 srp 2015 08:20 
Offline
kamperska gerijatrija

Pridružen/a: 21 lip 2012 16:31
Postovi: 687
Navona je napisao/la:
Hvala na izvjestaju!
Mi u kolovozu idemo tamo. Ugrabili zadnju slobodnu parcelu
Uh znaci imamo do mora...


... Uh bit će vam veelika gužva u kolovozu siguran sam.
A zavisi gdje ste rezervirali parcelu , sektori "A" i "B" su blizu moru a "C" je malo dalje od mora ali sreće je što teren u kampu ima blagi pad pa nije problem doći do mora kroz hladovinu u borovoj šumi :greetings-wavingyellow:


Vrh
   
PostPostano: 12 ruj 2015 09:20 
Offline
trudi se

Pridružen/a: 09 ruj 2015 15:12
Postovi: 13
Kupujem prvu mobilnu kućicu i imam dvojbu gdje je smjestiti na 3-5 godina. Kamp Kozarica ili kamp Soline ili nešto treće .. Hvala svima na pomoći, savjetima i prijedlozima.. Pozdrav.. :obscene-drinkingcheers:


Vrh
   
PostPostano: 14 ruj 2015 07:45 
Offline
Moderator
Avatar

Pridružen/a: 18 ruj 2009 23:19
Postovi: 6887
Lokacija: Osijek
Dali si se možda raspitivao u kampu koji su uvjeti za postavljanje mobilne kućice i ljetovanje u njoj.
Po meni je kod stacioniranih kućica (kamp kućica) problem što ti je ograničen broj osoba koje mogu ljetovati u toku sezone (4-6-8 ovisno kako u kojem kampu, uz dostavljanje popisa imena osoba koje će ljetovati). Pretpostavljam da će slično biti i sa mobilnom kućicom. Treba i o tome voditi računa i to je po meni veliki minus stacioniranja.

http://forum.camping-croatia.com/viewtopic.php?f=67&t=1691


Vrh
   
PostPostano: 12 kol 2016 20:32 
Offline
kamperska gerijatrija
Avatar

Pridružen/a: 16 kol 2012 10:50
Postovi: 807
Rezervirali smo danas parcelu u Kozarici od iduceg vikenda. Po svemu sto smo vidjeli kamp je odlican, parcela je pri dnu B zone tako da je i more blizu. Sanitarni cvor je odlican i cist, tusevi dosta veliki s pretprostorom u kojem se moze odloziti roba. Na plazi ima dosta hlada sto nam je veliki plus. Kamp je dosta pun ali mi opce ne djeluje kaoticno kao npr Soline koje smo isto posjetili.
Slikice i review za 2 tjedna kada zavrsimo sa kampiranjem ;)


Vrh
   
PostPostano: 10 ruj 2016 18:36 
Offline
kamperska gerijatrija
Avatar

Pridružen/a: 16 kol 2012 10:50
Postovi: 807
Evo par fotkica sa naseg kampiranja u Kozarici. Vidi se malo kamp, plaze, ducan, birc, igraliste itd.
Sve u svemu kamp je odlican i definitivno preporuka! Cijena je malo visa ali mislim da je opravdana tj. mislim da je to sad vec normalna cifra za pristojan kamp, na zalost :/
Cisto je i uredno, ima hlada na plazi, nije kaos. Pakostane su udaljene 10tak min setnje ali, iskreno, nisu bas neka sreca niti se tamo ima sta za gledati i raditi osim hrpetine birceva, sladoleda i sl. Cijeli kamp ima samo 2 wc-a, gornji (meni ljepsi) je na slikama i stvarno je lijep i velik a u onaj blize plazi se ulazi s rukavicom i ne izgleda bas tako uredjeno iako se i na njemu vidi da je sve novo.
Kucica ima ali nisu uz plazu nego u sredini kampa i izgledaju nekako pristojno, ne kao u vecini drugih kampova gdje mi to lici na izbjeglicko ili radnicko naselje.
Rezervacija (250kn) je nepovratna sto mi je bezveze i nisu bas fleksibilni na recepciji jer smo se mi morali vratiti dan ranije nego sto smo rezervirali ali smo svejedno morali platiti puni iznos.
Uglavnom mi smo zadovoljni i vec smo zabiljezili par parcela koje nas zanimaju za iduce seozne, prvenstveno jedna uz more koja ima krasan pogled na susjedni otocic (vidi se na jednoj fotki:) :)

slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika
upload png


Vrh
   
PostPostano: 04 ruj 2019 21:22 
Offline
Zen kampist
Avatar

Pridružen/a: 10 srp 2009 16:10
Postovi: 1025
Mi smo ovaj ljetni godišnji proveli u Kozarici, evo moji dojmovi, prije nego što mi ishlape :icon_wink:

Kao prvo pohvale curama, gospođi i mlađem dečku sa recepcije, svi izuzetno uslužni i ljubazni, a imali smo bome nekoliko neobičnih upita, problema i situacija, sve je sređeno izuzetno brzo, lako i sa smješkom.
Pohvala ne ide i voditelju recepcije koji je bio u smijeni taj dan kad smo došli, gospođa na recepciji je odmah, čim je vidjela našu kompoziciju, rekla da najbolje prošetamo prvo do parcele i da vidimo dal "nam se sviđa", al pritom je mislila da ćemo teško stat na nju, na što sam je rekla da nakon 12 sati vožnje nema šanse da se šetam do dolje sa troje djece. Skužila sam šta je mislila sa ti reći, tek kad smo došli do parcele i počeli premjeravat kako bi se mogli naparkirat. Parcela je bila dosta mala i sa drvećem na mjestu gdje taman smeta. Okolne parcele su bile slobodne, pa sam nazvala recepciju da pitam da li možemo dobiti jednu od te dvije slobodne u zamjenu, ljubazna gospođa me prespojila sa voditeljem koji je, naravno, to odbio uz obrazloženje da na te parcele dolaze strani gosti koji na njih dolaze već 15-tak godina i koje su rezervirane puno prije i ne može on tu ništa. Sve bi to bilo ok, da se na jednoj od tih parcela, u naših 15 dana boravka, nije izmjenjalo 3-4 kampista, a 3-4 dana je parcela bila prazna. Voditelj je na to rekao da nam eto može dati neki popust (od kojeg na kraju nije bilo ništa) i ne naplatiti dodatno parking mjesto u kampu za kombi....mi smo se na kraju uspjeli smjestit, al izuzetno loše (hvala Dundino na duploj stepenici :icon_wink: ), sunce je bilo na parceli od pola 12 do 15 sati, znači trunke hlada nije bilo. Toliko o sposobnosti rezervacije, jer im se prilikom rezervacije šalje veličina prikolice, tende i vozila, a i jedini uvijet mi je bila zona i da parcela bude u hladu. Osoblje recepcije, znači recepcioneri za svaku pohvalu, a voditelju ogroman minus.

Što se tiče sanitarnog čvora, ja veću glupost od tih narukvica nisam vidjela, puno puta se dogodilo da se narukvica zaboravi, pa natrag po nju, a uvijek je sila i žurba =)), dobro pa nismo bili daleko od sanitarnog. Još k tome, voda na tuševima traje doslovce 5 sekundi kad se stisne slavina. Pa ko je tu lud, platiš dan 70 eura, a ne možeš normalno na wc niti se normalno otuširat. Čistoća wc-a je kako koji dan, al tuševi su uvijek bili puni dlaka, mokri i neuredni.

Sigurnost u kampu nije baš nešto, mala vrata što vode šetnicom prema gradu su otvorena i bez nadzora. Mlađa ekipa iz grada (mještani) su redovito šetali po kampu, vikali, kupali se u onom bazenčiću za djecu...Zaštitara nema nigdje, niti ih sprječavaju da uđu u kamp, niti da prave nerede.

Animacija za djecu, moglo bi se reći, da je niti nema...to su dvije cure koje vode animaciju po danu (moj predškolac išao 2-3 puta i dosadilo mu, jer je svaki dan sve isto) i mini disco navečer (koji traje cca pola sata, dok skužimo da su počeli, ono već kraj). Nije tu bilo nikakvog maskembala, animacije koje uključuju roditelje, sportskih natjecanja...sve u svemu dosta slabo.

Plaža je prekrasna, ispod naše parcele je bila stvarno odlična, puno hladovine na plaži, nije betonirana, nego oblice, u vodi je malo stjenje, malo oblice i puno ježeva :) , al njih smo uspješno izbjegavali.

Trgovina, restoran i kafić u kampu su ok, cijene nisu pretjerane i ponuda je vrlo dobra.

Super je što je grad blizu i za 5 minuta si već u centru grada. U gradu, gore na magistrali su otvorene velike Plodine i super je za neku tjednu opskrbu, al i Biograd je vrlo blizu.

Sve u svemu, mi se nećemo skoro vratiti u Kozaricu, vrlo sam razočarana što nam nisu omogućili normalnu parcelu, kakvu smo rezervirali. I nikako ne mogu prevaliti toliku štednju na sanitarnom, prvo narukvice, al onda još i potrošnja vode.

_________________
www.tz-donjimiholjac.hr


Vrh
   
PostPostano: 04 ruj 2019 22:03 
Offline
Zen kampist
Avatar

Pridružen/a: 10 srp 2009 16:10
Postovi: 1025
Da još nadodam, tko misli pobjeći od inhalatornih alergija i otići na Jadran, neka se ne zezne kao mi i ode u Kozaricu. Vransko jezero i plodna polja Vrane su vrlo blizu, a tako i svi "kontinentalni" alergeni koji naveliko smetaju našem junioru. Ljetovanje smo završili na terapijima ventolina i skratili ga za dva dana, jer mu je stanje bilo vrlo loše.

_________________
www.tz-donjimiholjac.hr


Vrh
   
PostPostano: 05 ruj 2019 11:17 
Offline
Moderator
Avatar

Pridružen/a: 18 ruj 2009 23:19
Postovi: 6887
Lokacija: Osijek
Goga! :handgestures-thumbup:


Vrh
   
PostPostano: 06 ruj 2019 11:08 
Offline
Moderator
Avatar

Pridružen/a: 04 lip 2009 07:43
Postovi: 5346
Lokacija: From The Balkony
goga je napisao/la:
.


Cijena ne igra kvalitetu. To ja govorim već godinama. A što se tiče šume, zraka - tu niti jedan kamp ne ide u konkurenciju Čikatu. I obzirom da ti dijete ima problem meni je čudo što uopće razmišljaš o drugim opcijama. Da je duplo skuplji a neki od moje djece da je imao problem ne bih se nikad dvoumio.

Ili prevedimo ili recimo u mom slučaju - da je Straško to što je Čikat i da mi djeca imaju zdravstveni problem - godinama bi ljetovao u Strašku, a osobno to mi je tak samo prosječan kamp kad uzmem u obzir što mi trebamo i želimo od kampa.

_________________
ljeti kampiranje, zimi skijanje... slika


Vrh
   
PostPostano: 06 ruj 2019 17:35 
Offline
Zen kampist
Avatar

Pridružen/a: 10 srp 2009 16:10
Postovi: 1025
Statler je napisao/la:
goga je napisao/la:
.


Cijena ne igra kvalitetu. To ja govorim već godinama. A što se tiče šume, zraka - tu niti jedan kamp ne ide u konkurenciju Čikatu. I obzirom da ti dijete ima problem meni je čudo što uopće razmišljaš o drugim opcijama. Da je duplo skuplji a neki od moje djece da je imao problem ne bih se nikad dvoumio.

Ili prevedimo ili recimo u mom slučaju - da je Straško to što je Čikat i da mi djeca imaju zdravstveni problem - godinama bi ljetovao u Strašku, a osobno to mi je tak samo prosječan kamp kad uzmem u obzir što mi trebamo i želimo od kampa.


Čikat nam odgovara jedino zbog zraka, al isto tako nam je bilo ok i na pagu. Ona nizbrdica, odnosno uzbrdica, nedostatak nekih djecjih igralista (mislim da su to ove godine napravili), al glavni nedostatak nam je U cikatu plaza. Jedina koja nam se svidja je petrokemija, al bome daleko i ne bas pristupacno sa troje djece.
Eto iz tog razloga ne idemo u cikat, iako bi i ja za zdravlje svoje djece dala sve na svijetu.

_________________
www.tz-donjimiholjac.hr


Vrh
   
PostPostano: 15 ruj 2019 16:33 
Offline
kamperska gerijatrija
Avatar

Pridružen/a: 03 kol 2012 09:45
Postovi: 662
Lokacija: Rijeka
Goga ste imali tople vode? Mi mozda svega par puta, a bome smo ove godine bili hrpu puta tamo

Meni ne ide u glavu kategorizacija i cijena, jer Strasko je potpuno neusporediv s Kozaricom, a bome im je cijena dosta slicna. A nebo i zemlja... od plaze, animacije, velicine parcela pa do cistoce i broja sanitaraca...


Vrh
   
PostPostano: 15 ruj 2019 16:55 
Offline
Zen kampist
Avatar

Pridružen/a: 10 srp 2009 16:10
Postovi: 1025
Lei je napisao/la:
Goga ste imali tople vode? Mi mozda svega par puta, a bome smo ove godine bili hrpu puta tamo

Meni ne ide u glavu kategorizacija i cijena, jer Strasko je potpuno neusporediv s Kozaricom, a bome im je cijena dosta slicna. A nebo i zemlja... od plaze, animacije, velicine parcela pa do cistoce i broja sanitaraca...


Tople vode smo imali uvijek, čak smo išli na tuširanje u "udarnom" terminu i onda je bilo tople vode, odnosno vrele vode.

Kategorizacije kampova su totalno neshvatljive i nemaju baš puno veze kad bi uspoređivao kampove i njihove kategorije

_________________
www.tz-donjimiholjac.hr


Vrh
   
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 18 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00


Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
HR (CRO) by Ančica Sečan