Udruga kampista Hrvatske

forum
Sada je: 28 ožu 2024 19:17.

Vremenska zona: UTC+02:00




Započni novu temu  Odgovori  [ 1 post ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Kamp Novi Sad
PostPostano: 01 lip 2017 17:05 
Offline
trudi se

Pridružen/a: 01 lip 2017 16:23
Postovi: 1
Kamp Novi Sad
"Salaš miris dunja"

21233 Čenej, Međunarodni put bb
tel. +381 65 8087745
web http://www.agrotourism-novisad.com/

GPS N 45.388753, E 19.82063

Kamp Novi Sad smešten je u naselju Čenej, neposredno uz medjunarodni put E75, stari medjunarodni put za Budimpeštu. S obzirom da se Novi Sad nalazi na raskrsnici puteva, predstavlja interesantno mesto za zaustavljanje i razgledanje kulturnih i istorijskih znamentinosti, kao i za uživanje u jelima vojvodjanske kuhinje. Čenej je naselje u Vojvodini, Republika Srbija, u opštini Novi Sad i pripada Južnobačkom okrugu. Stanovništvo Čeneja pretežno živi na salašima. Salaši su jedinstveni objekati u obliku rančeva. Nastajali su tako što je njihova prvobitna namena bila privremeni smeštaj porodica, koje su boravile na ovim prostorima, a zatim su to postali domovi, uz koje su išli i prateći objekti, građeni na sredini poseda. Neki od salaša koriste se i kao smeštajni objekti namenjeni za turizam, kao što je i Farma 47.

Kamp Novi Sad – sa svojim modernim sanitarnim čvorom koji ima WC kabine, tuš kabine, umivaonike, sudopere, mesto za pranje veša, mašinu za pranje i sušenje veša i toplu vodu, predstavlja idealno mesto za sve one koji žele odmor u prirodi.
Parkiralište u okviru kampa je opremljeno priključcima za struju za kampere ( 6 i 16 A ), rampom za istakanje otpadne i sanitarne vode i kutijom za istakanje fekalija (kiblom). Kapacitet parkinga za kampere je više od 20 mesta, u zavisnosti od veličine parkiranih vozila, a postoji i mogućnost postavljanja šatora po celom agroturističkom objektu.

Objekat ima pokriveni parking za bajkere i motocikliste, vidikovac sa koga se prostire prelep pogled na ravnicu, a gosti našeg objekta imaju mogućnost korišćenja dva roštilja.

Na Farmi 47, postoji i pokrivena terasa sa 60 mesta za druženje i organizovanje zabava, kao i moderne sobe u okviru prenoćišta. U ponudi su i hrana i piće, proizvedeni na našoj farmi - šunka, kobasica, domaća jaja, rakija i slatko od dunje, rakija i pekmez od šljiva, domaći rezanci.

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika


Vrh
   
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 1 post ] 

Vremenska zona: UTC+02:00


Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
HR (CRO) by Ančica Sečan