Udruga kampista Hrvatske

forum
Sada je: 28 ožu 2024 18:03.

Vremenska zona: UTC+02:00




Započni novu temu  Odgovori  [ 71 post ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća
Autor/ica Poruka
PostPostano: 18 svi 2016 07:51 
Offline
Moderator
Avatar

Pridružen/a: 04 lip 2009 07:43
Postovi: 5524
Lokacija: From The Balkony
Lei, kamp je polegnut uz obalu pa tako i plaža je dugačka cca 1000 metara najmanje.... s ove šatorske strane (slobodna zona uz more) od uvale gdje se spuštaju čamci prema sredini kampa - sve su ovali kamenčići i čarobno za tvog klinca cijelom dužinom, dok na strani južnije prema kraju kampa, prema Primoštenu se obala penje.... ali i tu su kamenčići ali između velikog kamenja... meni osobno tu je najljepši dio jer nikada nema gužve...

za razliku od Gacovog komentara nama je ovo ostao kao jedan od najljepših kampova, sa najplavijim morem koje sam u životu vidio, sa prekrasnim i prečistim sanitarcima - primjerice Straško u Novalji se može sakriti pred čistoćom ovdje... ak smo pred 2-3 godine imali ponovo rezerviranu prekrasnu parcelu, ali je uletjelo da je sin išao na europsko taekwondo prvenstvo i da smo godišnji sa srpnja prebacivali na rujan i išli za njim u Portugal... eto vratit ćemo se mi opet tamo - već jednom :handgestures-thumbup:

i najbitnije - moja kćer obožava i taj kamp i grad Primošten... čak je lani ponovo bila tu i ona kažer da bi se tu mogla vraćati svake godine... i mi bi se isto rado vratili, ali cijena nas odbija...

ps. napomenut ću da je moja kćer velika picajzla i da primjerice obiđe 150 dućana prije nego kupi neki komad odjeće ili obuće... time sam valjda sve rekao =)) =))

_________________
ljeti kampiranje, zimi skijanje... slika


Vrh
   
PostPostano: 18 svi 2016 08:16 
Offline
kamperska gerijatrija
Avatar

Pridružen/a: 03 kol 2012 09:45
Postovi: 695
Lokacija: Rijeka
Statler je napisao/la:
Lei, kamp je polegnut uz obalu pa tako i plaža je dugačka cca 1000 metara najmanje.... s ove šatorske strane (slobodna zona uz more) od uvale gdje se spuštaju čamci prema sredini kampa - sve su ovali kamenčići i čarobno za tvog klinca cijelom dužinom, dok na strani južnije prema kraju kampa, prema Primoštenu se obala penje.... ali i tu su kamenčići ali između velikog kamenja... meni osobno tu je najljepši dio jer nikada nema gužve...


E mislim da je s ovime odlucena dilema na koju parcelu idemo :banana-dance: Taj dio kampa (ispod teniskog igralista, ali vise dolje prema plazi, ispod borova) mi se cini mozda i mirniji, a imamo i dva sanitarca blizu u kojima pretpostavljam da nece biti tolike guzve (a mozda onda bude i tople vode, haha). Ne cini mi se to jako daleko da se ne bi mogli prosetati do "djecje" plaze ako zatreba. Ove vece (deluxe) parcele koje su slobodne su skroz na krajnjem dijelu kampa kod tog spustanja za camce i diving centra, tako da se bas premisljam isplati li se uzeti neku od tih skupljih, al mi se cini da taj dio kampa vise nije bas jako lijep i da je blizu magistrala.

Cijenom su zbilja skupi. Al opet, idemo samo na 7 dana pa se ne nabere bas toliko osjetna razlika.


Vrh
   
PostPostano: 18 svi 2016 08:29 
Offline
Zen kampist

Pridružen/a: 01 lip 2012 08:24
Postovi: 1349
Lokacija: Zagreb - Delnice
Predivan kamp. Blizina Šibenika, Primoštena (krasan gradić), NP Krka. Odlična lokacija. Neka luda mikroklima - u okolici pada kiša samo kod Primoštena ne pada.


Vrh
   
PostPostano: 18 svi 2016 17:09 
Offline
kamperska gerijatrija
Avatar

Pridružen/a: 16 kol 2012 10:50
Postovi: 936
Kamp je lijep, bili smo par puta u njemu jer smo svako ljeto u Sibeniku i cesto idemo na kupanje u Primosten. Osim poprilicno visoke cijene meni je ogromna mana to sto ne mozes nigdje bez auta a svi znamo sto znaci izlaziti iz kampa s autom svaki dan :/
Da nema tog problema i da se recimo moze nekom setnicom do Primostena bio bi mi puno drazi.


Vrh
   
PostPostano: 18 svi 2016 19:09 
Offline
iskusni kampist

Pridružen/a: 10 lip 2012 09:31
Postovi: 357
Slažem se. Kamp je odličan. More preplavo. Ali je veliki minus komunikacija do Primoštena.

Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk


Vrh
   
PostPostano: 23 kol 2016 16:37 
Offline
kamperska gerijatrija
Avatar

Pridružen/a: 03 kol 2012 09:45
Postovi: 695
Lokacija: Rijeka
Evo par nasih dojmova. Slicicu imam jednu, kasnije cu je dodati. Nisam previse fotkala jer se nije puno mijenjalo, ove sve stare fotke odgovaraju.

Nama se kamp strasno dopao. Parcele su ogromne (s tim da smo mi imali standard koja nema vode i koja je manja), ravne, pravilne i zbilja nije nikakav problem postaviti veliki obiteljski sator. Puno gostiju prakticira da uzmu jednu parcelu pa se vise njih smjesti, recimo najnormalnije idu na jednu parcelu dva kampera ili kampice, par satora, na ovima koje su deluxe stalo bi i tri velika satora komotno. Tako da kad se tako gleda i cijena se dijeli, ne ispadne toliko skupo. Velike kompozicije (npr jako dugacka kampica koju vuce kombi) mogu imati problema s uparkiravanjem jer su ulicice dosta uske, pa onda ako jos susjedi ostave auto parkiran na pola van moze biti nezgodno.

Vecina parcela je u dubokom hladu borova, nasa (179) i sve okolne su bile u hladu cijeli dan. Problematicne su parcele koje su uz gornju cestu i sanitarce i koliko sam skuzila na njima su uglavnom prolazni gosti. One su bas s velikim kamenjem i na suncu. Jako dobra stvar je da se na planu kampa na webu moze kliknuti na pojedinu parcelu i dobiti njenu fotku i dimenzije. A rezervira se bas tocna parcela, tako da tu nema iznenadjenja. Dobra stvar je da na svakom prikljucku za struju postoji i euro i obican suko konektor. Taman nam je dobro doslo da razvucemo dva kabla, do satora i do kuhinje.

Sanitarci su jako uredni i cisti, tople vode je bilo uvijek, papira isto, postoje i sredstva za dezinfekciju daske u svakom wcu. Postoji i djecja kupaona sa djecjim wc-om i prematalicom. Tus kabine velike i sa dobro rasporedjenim kukicama i policama tako da se nista od robe ne smoci. Ono sto mi je recimo falilo (al ruku na srce ne sjecam se dal sam to igdje susrela) je fen u sanitarcima za osusit kosu. Netko je prije komentirao da su daleko i da je strmo. Istina je da ako si na plazi moras potegnuti skroz do vrha kampa, al nije to nista pre daleko. Dobro su rasporedjeni duz cijelog kampa tako da vjerujem da su od svuda na dvije minute hoda max.

Neparcelirani prostor je uglavnom dosta grbav i neravan i, kao i obicno, izgleda kao komuna jer su svi satori nagruvani jedan na drugog :) Fora je jer je tik uz more i u hladovini, al meni je draze da imam svoj osobni prostor na parceli nego da sam na metar od susjeda.

Plaza ima svakakvih. Uz lijevi dio kampa (tamo gdje smo mi imali parcelu) su uglavnom stijene sa malim sljuncanim i jako stino sljuncanim uvalicama. I direkt pogled u otvoreno more i zalazak sunca. Hlada nema. Na drugoj desnoj strani su sljuncane velike i jako lijepe plaze, al to je u zaljevu pa nije bas neki pogled, sunca nema ujutro ni kasno navecer, a i guzva je puno veca - mi se recimo tamo nismo niti jednom okupali. Najcesce smo ipak bili u sredini na molu koji ima nekih metar i pol visine i tamo smo se glupirali i skakali. Na plazi ima i tuseva (besplatnih) i na par mjesta kabina za presvuc. More kristalno cisto i tirkizno.

Dobra fora je da na par mjesta u najdonjoj "ulici" stoje veliki sudoperi na kojima se moze prati sudje ili tocit voda. Tako da se ne mora ici bas do sanitaraca.

Istina je da nema setnice nikakve i da se do Primostena mora autom, al to je zapravo mozda i plus. Jer kamp nije dostupan za javnost (moze se doc kupat, al se mora platiti ulaz pa nitko ne dolazi), zaista je miran, siguran i nema guzve na plazama.

Ono gdje mogu napredovat su popratni sadrzaji. Animacija za djecu i odrasle nije nesto wow. Imaju recimo djecji klub od 10.30 - 11.30 (taman kad mozes bit na plazi) i onda opet od 16.30 - 17.30 (opet kad si na plazi). Nekako sam se nadala necemu izmedju 12 - 16 da mogu malog sklonit sa sunca. Birc i restoran su poprilicno zastarjeli i ponuda nije neka bajna, a cijene prave turisticke. Pizza recimo 50 kn. Piva oko 20. Ducan je solidno opskrbljen i radi cijeli dan, ali isto sa cijenama koje su dosta visoke. Pekare samostalne nema. Ima jos jedan birc uz plazu koji izgleda nesto bolje.

Zabava za djecu je parkic koji je malo tuzan jer im je vrtuljak zaglavljen, a i nema puno sprava. I na zalost cijeli je u pijesku, tako da nismo bili niti jednom (malom se pijesak zamjerio i ne zeli u njega). Kod recepcije su i trampulini. Kao placaju se, al koliko sam vidjela svi klinci idu unutra bez da ih se ista kontrolira.

I jos mi je palo na pamet - kod recepcije postoji i blok sa friziderima koji su odlicni! Jako dobro hlade i dosta su veliki.

Sa avtokampi.si karticom je 5% popusta kojeg daju bez problema. I super su ljubazni za dogovor oko rezervacije, odgovaraju na mailove odmah.

E da - mobilne kucice i pausalci. Trebalo bi ih maknut =)) Na super dijelu kampa (vec je netko pisao) su stacionirane kamp kucice za najam, direkt uz plazu u potpunom hladu. I na super parcelama koje su taman na sredini kampa su neke drvene kucice. Ajd bar nisu toliko ruzne kao oni kontejneri mobilni. Koliko sam skuzila na drugim mjestima pausalaca nema.


Vrh
   
PostPostano: 22 kol 2017 11:43 
Offline
Moderator
Avatar

Pridružen/a: 18 ruj 2009 23:19
Postovi: 7228
Lokacija: Osijek
Bili ove godine u ovom kampu i mogu reći da smo jako zadovoljni s kampom, nije za pet, ali solidnu četvorku bi dobio.

Kako je već ovdje napisano, parcele su jako velike, tako da na njih stane i kampica i predšator i auto i još ostane mjesta (kod nekih parcela treba pripaziti na raspored drveća, jer zna biti drvo u sredini parcele). Jedino problem mogu biti "uske ulice", pogotovo ulazak i izlazak iz njih u "glavne ulice", ali ništa što se nemože riješiti.

Gotovo sve parcele su u debelom hladu, ima nekoliko rubnih parcela koje su na suncu, pa tako ima za sve.

Sanitarci su uredni i cisti, tople vode ima uvijek, papira isto, u svakom wc-u postoji sredstvo za dezinfekciju daske. Postoji i dječja kupaona sa dječjim wc-om. Jedino sam primjetio da imaju problema u sustavu, pa se desi da nakratko nema tople vode, a već za koju sekundu dođe (to se znalo desiti nekoliko puta kada su tuševi puni i svi rade).

Plaza ima raznih vrsta, od stjenovitog dijela, do sljunčanih, mješovitih, betonirani mol, opet za svakog ponešto. Na plazi ima tuseva (besplatnih) i na par mjesta kabina za presvuc.

Lei je napisala za drvene kućice u sredini kampa, njih više nema. Mobilne kućice su stavljene na kraju na lijevoj strani kampa (mislim da je taj dio friško proširen) i stvarno nesmetaju. Stacionirane kućice se nalaze uz more u dva reda i ima ih desetak komada, tako da ni one nepredstavljaju neki problem.

Također za naplatu trampolina, ako dijete dođe samo onda ne naplaćuju, a ako dođe sa roditeljem, onda naplate!

Meni je najveća mana kampa što je bilo dosta vjetra (mislim da je to zato što se kamp ne nalazi u uvali već je na izbočini), iako se taj vjetar u samom kampu gotovo uopće ne osjeti, osim u prvom redu i na plaži.

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika


Vrh
   
PostPostano: 22 kol 2017 12:11 
Offline
Zen kampist
Avatar

Pridružen/a: 10 srp 2009 16:10
Postovi: 1038
:handgestures-thumbup:

Bajki da li ima vjetra stalno ili kako koji dan?

Po slikama mi se čini da je dosta velik nagib u kampu

_________________
www.tz-donjimiholjac.hr


Vrh
   
PostPostano: 22 kol 2017 12:34 
Offline
Moderator
Avatar

Pridružen/a: 18 ruj 2009 23:19
Postovi: 7228
Lokacija: Osijek
Nagib postoji, ali nije prevelik! Najmanji je u sredini kampa, prema krajevima raste.

Vjetra ima povremeno, ali više nego u nekim drugim kampovima. Taj vjetar se ne osjeti u kampu ili ga se slabo osjeti, nego na plaži puše i ima valova.


Vrh
   
PostPostano: 22 kol 2017 12:37 
Offline
Zen kampist
Avatar

Pridružen/a: 10 srp 2009 16:10
Postovi: 1038
bajki je napisao/la:
Nagib postoji, ali nije prevelik! Najmanji je u sredini kampa, prema krajevima raste.

Vjetra ima povremeno, ali više nego u nekim drugim kampovima. Taj vjetar se ne osjeti u kampu ili ga se slabo osjeti, nego na plaži puše i ima valova.



:bow-blue:

_________________
www.tz-donjimiholjac.hr


Vrh
   
PostPostano: 22 kol 2017 14:40 
Offline
kamperska gerijatrija
Avatar

Pridružen/a: 03 kol 2012 09:45
Postovi: 695
Lokacija: Rijeka
Super da su maknuli one drvene kucice, te su parcele jedne od najljepsih!


Vrh
   
PostPostano: 22 kol 2017 19:53 
Offline
iskusni kampist

Pridružen/a: 10 lip 2012 09:31
Postovi: 357
Meni među omiljenim kampovim. Šuma i miris bolji od Lošinja.
A ima i vjeverica

Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk


Vrh
   
PostPostano: 23 kol 2017 07:43 
Offline
Moderator
Avatar

Pridružen/a: 18 ruj 2009 23:19
Postovi: 7228
Lokacija: Osijek
Da, šuma, debela hladovina, stvarno odlično, malo malo neka vjeverica! :handgestures-thumbup:


Vrh
   
PostPostano: 23 kol 2017 08:52 
Offline
Zen kampist

Pridružen/a: 01 lip 2012 08:24
Postovi: 1349
Lokacija: Zagreb - Delnice
Al da vrijedi 370 kuna po danu bome ne vrijedi. Ne tražim popratne sadržaje niti ništa. Samo čisto more, sanitarije i svoju parcelu. I zato mi nije jasno kako to toliko naplaćuju. Kad računam da sam u Albaniji plaćao 20 eura po danu za sve što mi je trebalo i da sam u odnosu na ovu cijenu u par dana vratio razliku potrošenog goriva i vidio nešto novo onda sam siguran da me HR obala neće više vidjeti.


Vrh
   
PostPostano: 23 kol 2017 09:00 
Offline
kamperska gerijatrija
Avatar

Pridružen/a: 28 pro 2016 13:42
Postovi: 634
Lokacija: SB
dundino je napisao/la:
Al da vrijedi 370 kuna po danu bome ne vrijedi. Ne tražim popratne sadržaje niti ništa. Samo čisto more, sanitarije i svoju parcelu. I zato mi nije jasno kako to toliko naplaćuju. Kad računam da sam u Albaniji plaćao 20 eura po danu za sve što mi je trebalo i da sam u odnosu na ovu cijenu u par dana vratio razliku potrošenog goriva i vidio nešto novo onda sam siguran da me HR obala neće više vidjeti.


O tomu i ja pričam, tj. pišem! Postali smo stranci u vlastitoj zamlji! :crying-yellow:


Vrh
   
PostPostano: 23 kol 2017 09:39 
Offline
iskusni kampist
Avatar

Pridružen/a: 11 ruj 2014 12:08
Postovi: 315
Lokacija: Zagreb
Uz kriterije o kojima čitam tu na forumu, mene to, iskreno, ni ne čudi. Kvaliteta košta i to je ok, zato i postoji kategorizacija turističkih objekata. Svatko od nas zna što mu najbolje odgovara. Ponude još uvijek ima za svačiji ukus.

Srećom pa još uvijek ima kampova gdje se može ljetovati za normalne novce. Kome je dovoljna basic ponuda, naći će to po normalnim cijenama.
Prilažem svoj ovogodišnji primjer: Korčula, kamp Tri žala, (2 osobe, veliki šator, struja i auto) - 133kn po danu. Pelješac, kamp Vučine: 2 osobe, mali šator, struja i auto 190kn.

_________________
collect moments, not things


Vrh
   
PostPostano: 23 kol 2017 12:35 
Offline
kamperska gerijatrija
Avatar

Pridružen/a: 03 kol 2012 09:45
Postovi: 695
Lokacija: Rijeka
Ma problem kod Adriatica je sto oni, osim zbilja ljepe sume i krasnih i velikih parcela, nemaju ama bas nikakvu dodatnu ponudu kojom bi mogli pravdati toliku cijenu. Ne znam sad tocno, al mislim da Strasko ili Simuni imaju slicne cijene ali oni u kampu imaju miljardu svakakvih popratnih sadrzaja. Ili Cikat recimo. Adriatic ima puno prostora za napredak u tom smjeru jer ima dosta nekih "gospodarskih" objekata koji stoje propali i prazni (recimo ribarnica na ulazu i stvari oko nje). Animacija im je koma, ducan je mali, mogli bi imati i pekaru nekakvu recimo izdvojenu, mogli bi staviti najam kajaka, bilo bi fora da imaju vlakic ili neki shuttle za do Primostena itd. E onda bi mozda opravdali cijenu. Ali - na tom podrucju nemaju nikakve konkurencije (ostalo su minijaturni kampovi) i moze im bit - kamp je krcat, sve parcele su rezervirane i bas ih briga.


Vrh
   
PostPostano: 23 kol 2017 12:45 
Offline
Zen kampist

Pridružen/a: 01 lip 2012 08:24
Postovi: 1349
Lokacija: Zagreb - Delnice
Upravo tako.
E da, vidio sam na recepciji piše da ima brodić do primoštena, zamisli "čak" dva puta dnevno sad u 8 mjesecu, odrasli cijena 60 kuna.


Vrh
   
PostPostano: 23 kol 2017 12:53 
Offline
Zen kampist
Avatar

Pridružen/a: 10 srp 2009 16:10
Postovi: 1038
Mi tražimo neki kamp za kraj 9. ili početak 10. mjeseca. Osim kruha i nekih osnovnih sitnica iz trgovine, ništa nam drugo od ponude ne treba. Uvjet je jedino da je borova šuma i da je malo južnije da možda postoji šansa da se i kupamo koji dan. Tako da mi se Adriatic činio ok, jedino mi ovi valovi i vjetar na plaži baš ne odgovaraju

_________________
www.tz-donjimiholjac.hr


Vrh
   
PostPostano: 23 kol 2017 12:59 
Offline
Zen kampist

Pridružen/a: 01 lip 2012 08:24
Postovi: 1349
Lokacija: Zagreb - Delnice
Bome sad ova zadnja dva dana more bura dosta izmješala i ohladila.
Al sad će valjda opet zagrijati.

Kak je dobra prognoza za vikend nama ne da guzica mira idemo u Slapić :)


Vrh
   
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 71 post ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00


Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
HR (CRO) by Ančica Sečan