UDRUGA KAMPISTA HRVATSKE

Početna
Izvješće sa održanog 62. FICC Youth Rally-a PDF Ispis E-mail

Međunarodni skup mladih, uz hrvatske organizatore, okupio je još 11 država, tj. 175 sudionika iz cijele Europe.

Na ceremoniji otvaranja, nakon himne u izvedbi klape „Šušur“, prisutnima su se obratili: predsjednik UKH – Branko Marolt, zamjenik direktora HTZ-a – Milo Sršen, dogradonačelnica grada Splita – Anđelka Visković, izaslanik ministra turizma – Ivo Bašić, Župan splitsko-dalmatinske Županije – Ante Sanader i predsjednik FICC – Joao Alves Pereira. Nakon toga uslijedio je nastup naše poznate umjetnice Ane Rucner koji je oduševio sve prisutne.

Svi sudionici su imali organizirani obilazak grada Splita sa  turističkim vodičima, dok je njih 70-ak učestvovalo i na „adventure“ izletu raftinga po Cetini.

Svaku noć (od 20h do 24h) u velikom šatoru bio je organiziran disco program, a teme su se mijenjale po danima: Opening party, Maskirani party, Karaoke party, završni party.

Tijekom relija organizirani su razni sportsko-zabavni sadržaji: Cageball (mali nogomet), Igre bez granica (povlačenje konopca, trčanje u vreći,..), kviz o Hrvatskoj (geografija, povijest, sport i općenito) kao i odabir najljepše uskršnje pisanice. Sve nabrojane aktivnosti bile su natjecateljskog karaktera te su podijeljene nagrade na promociji pobjednika.

Svi sudionici i organizatori imali su organiziranu prehranu (doručak-ručak-večera) po vrlo pristupačnim cijenama u glavnom šatoru, kao i mogućnost prehrane u a`la carte restoranu koji se nalazi u sklopu kampa.

U pet dana trajanja „62.FICC Youth Rally-a“ sve aktivnosti u kojima su učestvovali gotovo svi mladi turisti, su prošle mirno, te je događaj izazvao zadovoljstvo kod svih sudionika relija, kampa Split te mještana Stobreč i nas organizatora.


Davor Marolt, organizator skupa mladih FICC-a

 

 

 

 

 

Camping card Int.

Popust u inozemstvu.

UKH izdaje CCI kartice svojim članovima. Zatražite svoju CCI karticu i ostvarite popuste u Hrvatskoj i inozemstvu, te mogućnost prisustvovanja na internacionalnim kamperskim događanjima.


U auto-kampu "Đardin" u Svetom Filipu i Jakovu moguće je ljetovati po povoljnim uvjetima.

opširnije...

English French German

-----------------------

Kandidat za

FICC Youth Rally 2016!

-----------------------

 


Broj posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas242
mod_vvisit_counterOvaj mjesec7507
mod_vvisit_counterUkupno885284

Gostiju Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 45