UDRUGA KAMPISTA HRVATSKE

Početna Članstvo AAMK "Sveučilište"
AAMK "Sveučilište" PDF Ispis E-mail


Akademski auto moto klub "Sveučilište" ima organiziranu auto-školu za vozačke A1 i B kategorije. Sve potencijalne polaznike auto-škole ovog auto moto kluba očekuju povoljne cijene, a iskoristite i mogućnost plaćanja auto-škole na rate.

Akademski auto moto klub "Sveučilište" izdaje međunarodne dozvole za vozače i dozvole za upravljanje tuđim vozilom izvan granica Republike Hrvatske.

Od osnivanja kluba do danas, vozačke ispite je položio impozantan broj kandidata, cca. 25 000. Od ukupnog broja uspješno obavljenog procesa osposobljavanja, veliki broj kandidata (oko 70%) ispit polaže iz prvog pokušaja i što je još važnije, jako malo bivših kandidata, a sada vozača sudjeluje u prometnim nezgodama.

Svi zainteresirani za pohađanje i polaganje A1 i B vozačke kategorije, mogu se obratiti na adresu AAMK "Sveučilište", Trg m. Tita 3, 10000 Zagreb, tel.: 01/4855-832 ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Radno vrijeme: svaki dan od 10:00 do 17:00 sati osim subote i nedjelje

www.autoskola-sveuciliste.hr

 


 

 

Camping card Int.

Popust u inozemstvu.

UKH izdaje CCI kartice svojim članovima. Zatražite svoju CCI karticu i ostvarite popuste u Hrvatskoj i inozemstvu, te mogućnost prisustvovanja na internacionalnim kamperskim događanjima.


U auto-kampu "Đardin" u Svetom Filipu i Jakovu moguće je ljetovati po povoljnim uvjetima.

opširnije...

English French German

-----------------------

Kandidat za

FICC Youth Rally 2016!

-----------------------

 


Broj posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas218
mod_vvisit_counterOvaj mjesec8872
mod_vvisit_counterUkupno886649

Gostiju Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 13