UDRUGA KAMPISTA HRVATSKE

Početna CAMP HELP
CAMP HELP KARTICA PDF Ispis E-mail


Kako bismo osigurali sigurnije i bezbrižnije putovanje svim kampistima koji se kreću cestama, predlažemo posebno osmišljeni projekt koji smo za sada nazvali radnim imenom CAMPHELP. Smisao projekta CAMPHELP je olakšati rješavanje problema kampista, za što je potrebna suradnja svih internacionalnih kamperskih klubova, udruženja ili saveza.

Nepredvidive situacije mogu kampisti vozaču stvoriti neplanirane probleme. Udruga kampista Hrvatske predlaže da se članovima klubova kampista osigura potrebna pomoć na slijedeći način:

- uz predočenje posebne iskaznice, čiji oblik i sadržaj tek trebamo odrediti, ostvarivala bi se potrebna pomoć

- kampista obavezno mora biti član svoje nacionalne kamperske udruge, kluba ili saveza

- uz valjanu člansku iskaznicu član nacionalne kamperske udruge, kluba ili saveza dobiva jedan telefonski broj za svaku državu koji može nazvati i iskazati svoj problem od 0 do 24 sata svaki dan u tjednu

- operator na pozvanom telefonskom broju pokušat će pomoći direktno ili će člana nacionalne kamperske udruge, kluba ili saveza uputiti na drugi telefonski broj na daljnju obradu


Udruga kampista Hrvatske u Hrvatskoj, a i sve druge nacionalne kamperske udruge, klubovi ili savezi u svojim državama, preuzimaju na sebe maksimalno angažiranje u osiguranju potrebne i što kvalitetnije pomoći. Nastale financijske troškove u Hrvatskoj, ali i u drugim državama, moguće je riješiti na slijedeće načine:

- član kampista ako nije u mogućnosti platiti nastale troškove na licu mjesta treba imati garanciju svoje nacionalne kamperske udruge, kluba ili saveza da će to biti riješeno putem tog kamperskog kluba po povratku sa svog putovanja u svoju zemlju prebivališta

- račun za ukupno nastale troškove člana kampista uvećat će se za 15 eura i poslati na nacionalnu kampersku udrugu, ili klub u državi iz koje je član kampista kojemu je pružena usluga


-dogovoreni izgled i univerzalan logo treba staviti na poleđinu nacionalne kamperske kartice koja je dimenzije kreditne kartice.

Nosioci projekta CAMPHELP su nacionalni kamperski klubovi, udruženja ili savezi. Za početak iz država: Češke, Hrvatske, Mađarske, Poljske, Slovačke i Slovenije, a proširenjem suradnje u ovaj projekt uključili bismo i druge države i njihove nacionalne kamperske udruge, klubove ili saveze.

Podrazumijeva se da bi sve nacionalne kamperske udruge trebale svaki u svojoj zemlji potpisati jednake ugovore sa svojim nacionalnim auto klubovima i biti nosilac projekta u svojoj državi. Neophodno je između pojedinih nacionalnih kamperskih udruga potpisati ugovore o međusobnoj suradnji, osnivanju i provedbi projekta CAMPHELP.

Nadamo se da će projekt CAMPHELP izbjeći neugodne situacije kampista u nezgodi kada plati nekoliko puta skuplje od normalne cijene. U svim slučajevima projekt CAMPHELP bi pružio kvalitetnu i brzu uslugu i pomoć po najnižim cijenama.


Udruga kampista Hrvatske osmislila je projekt CAMPHELP da bi olakšala kampistima probleme u slučaju kvara i prometne nezgode. To je naš prijedlog, koji se može i doraditi prema potrebi. Nadamo se da je provedba ovog projekta moguća u svim državama, a od velike je važnosti suradnja nacionalne kamperske udruge, kluba ili saveza sa nacionalnim auto-klubom koji ima svu potrebnu logistiku.

 

Camping card Int.

Popust u inozemstvu.

UKH izdaje CCI kartice svojim članovima. Zatražite svoju CCI karticu i ostvarite popuste u Hrvatskoj i inozemstvu, te mogućnost prisustvovanja na internacionalnim kamperskim događanjima.


U auto-kampu "Đardin" u Svetom Filipu i Jakovu moguće je ljetovati po povoljnim uvjetima.

opširnije...

English French German

-----------------------

Kandidat za

FICC Youth Rally 2016!

-----------------------

 


Broj posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas105
mod_vvisit_counterOvaj mjesec7370
mod_vvisit_counterUkupno885147

Gostiju Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 7