UDRUGA KAMPISTA HRVATSKE

Početna Susreti Adria Camping Rally
MALI JUBILEJ U KAMPU STRAŠKO PDF Ispis E-mail

Prigodnom svečanošću u kampu Straško u Novalji na otoku Pagu obilježeno je otvaranje 10. Adria Camping Rallyja, što ga organizira Udruga kampista Hrvatske. Tako je ovom velikom i izvrsno uređenom kampu pripala čast da proslavi mali jubilej – deset godina od prvog Adria relija. Straško je bio domaćin, zajedno s ovim posljednjim, 10. po redu, četiri Adria Camping Rallyja.

Više...
 
10. ADRIA CAMPING RALLY 2009 PDF Ispis E-mail

  This article is available on more languages

Poštovani kamperi, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na "10. ADRIA CAMPING RALLY - 2009 - STRAŠKO" koji će se održati u organizaciji "Udruge kampista Hrvatske" od 21.-30.6.2009. u kampu Straško u Novalji na otoku Pagu. Novalja je mjesto na otoku Pagu, idealno smještena na pomorskim i kopnenim putovima od Kvarnera prema Dalmaciji.

Više...
 
9. ADRIA CAMPING RALLY 2008 PDF Ispis E-mail

Autokamp Straško, u Novalji, na otoku Pagu bio je prošle godine, od 20. do 29. lipnja, domaćin 9. Adria Camping Relija. Na tom velikom skupu ljubitelja odmora u prirodi, što ga svake godine organizira Udruga Kampista Hrvatske, ove se godine skupilo više od 400 posada s više od tisuću i sto sudionika iz deset zemalja Europe. Uz domaćine, hrvatske kampiste, bile su tu posade iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Češke, Slovačke, Poljske, Mađarske, Nizozemske, Italije i, kao kuriozitet, kampisti iz Vojvodine.

 

Više...
 
8. ADRIA CAMPING RALLY 2007 PDF Ispis E-mail

Tradicionalna okupljanja predstavnika Europskih kamping-klubova u Hrvatskoj nastavljeno je  skupom kampista u autokampu "Park Umag"u Umagu u vremenu 22.06. – 01.07.2007. godine. Organizator skupa je Udruga kampista Hrvatske, a domaćin kamp "Park Umag".
Više...
 
Povijest Adria Camping Rally-a PDF Ispis E-mail


Godine 1999. na održanom “24 Dunau Camping Rallyju" u Mađarskoj u
gradu Hajduszoboszlu, na kojem je sudjelovalo više stotina kampista iz europskih zemalja, a također i članovi UKH, donesena je odluka o održavanju novog međunarodnog Rally-ja pod nazivom “Adria Camping Rally”, koji se treba održavati u Hrvatskoj.

Više...
 


Camping card Int.

Popust u inozemstvu.

UKH izdaje CCI kartice svojim članovima. Zatražite svoju CCI karticu i ostvarite popuste u Hrvatskoj i inozemstvu, te mogućnost prisustvovanja na internacionalnim kamperskim događanjima.


U auto-kampu "Đardin" u Svetom Filipu i Jakovu moguće je ljetovati po povoljnim uvjetima.

opširnije...

English French German

-----------------------

Kandidat za

FICC Youth Rally 2016!

-----------------------

 


Broj posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas267
mod_vvisit_counterOvaj mjesec8630
mod_vvisit_counterUkupno886407

Gostiju Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 17