UDRUGA KAMPISTA HRVATSKE

Početna Susreti EU Camping Rally
U SLOVAČKOJ ODRŽAN 49. EUROPA RALLY PDF Ispis E-mail

Od 20. do 24. svibnja ove godine u slovačkom je gradiću Piešt'any, u kampu Lodenica, održan još jedan susret kampista i ljubitelja odmora u prirodi Starog kontinenta. Vrijeme baš nije pogodovalo organizatorima i sudionicima, jer je bilo vlažno i kišovito, ali onima, koji su u petak i subotu otišli na izlet u Trenčin i Bratislavu, sunce se smilovalo i imali su lijep dan za izlet.

Više...
 
HRVATSKA UGOSTILA EUROPU PDF Ispis E-mail
Srijeda, 03 Lipanj 2009 12:47

U Umagu, u Campingu Park Umag, od 28. svibnja do 2. lipnja održan je, prvi puta u Hrvatskoj, 48. Europa Rally, susret kampista Starog kontinenta. Veliko je to priznanje hrvatskom turizmu, ali i zasluga Udruge kampista Hrvatske, organizatora ove smotre europskih ljubitelja odmora u prirodi i zapravo onog čimbenika koji je inicirao održavanje te manifestacije u Hrvatskoj.

Više...
 
Najveći susret europskih kampista PDF Ispis E-mail

Rally se prvi put održava u Hrvatskoj, a okupio je oko 400 posada s 1.100 kampista iz 19 država. Park Umag odabrala je Međunarodna federacija kampista zbog njegove visoke kvalitete usluga i sadržaja kategoriziranih s četiri zvjezdice. Istraturistov autokamp Park Umag do utorka je bio domaćin 48. Europa Rallyja, najvećeg susreta europskih kampista koji se prvi put održava u Hrvatskoj. Rally je okupio oko 400 posada s 1.100 kampista iz 19 država. Manifestaciju, koja se svake godine odvija u drugoj zemlji, organizirala je Udruga kampista Hrvatske pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva turizma i svečano je otvorena prekjučer popodne u prisustvu mnogobrojnih uzvanika.

Više...
 
48. EUROPA RALLY 2009 PDF Ispis E-mail
Camping Park Umag bit će od 28. svibnja do 2. lipnja 2009. domaćin 48. Europa rallyja, dakle pet dana bit će u središtu pozornosti europskih ljubitelja odmora u prirodi. Nije slučajno što je baš taj kamp u Umagu, koji nosi visoke četiri zvjezdice kvalitete, određen kao mjesto održavanja Europa rallyja.
Više...
 
47. EUROPA RALLY 2008 PDF Ispis E-mail
47. Europa Rally 2008 je iza nas!
Kao što smo do sada javljali, održan je u kampu Sloneczny u mjestu Slawa u Poljskoj, nedaleko granice sa Njemačkom.
Više...
 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>

Stranica 1 od 2

Camping card Int.

Popust u inozemstvu.

UKH izdaje CCI kartice svojim članovima. Zatražite svoju CCI karticu i ostvarite popuste u Hrvatskoj i inozemstvu, te mogućnost prisustvovanja na internacionalnim kamperskim događanjima.


U auto-kampu "Đardin" u Svetom Filipu i Jakovu moguće je ljetovati po povoljnim uvjetima.

opširnije...

English French German

-----------------------

Kandidat za

FICC Youth Rally 2016!

-----------------------

 


Broj posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas238
mod_vvisit_counterOvaj mjesec7873
mod_vvisit_counterUkupno885650

Gostiju Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 10